Inici del Contingut

Per què estudiar?

La Producció Animal, es una disciplina que pretén racionalitzar, millorar i optimitzar aquells sistemes que permeten aconseguir aliments d’alta qualitat i altres recursos a partir de la utilització d’animals d’abastiment o renta i a l’hora vetlla per mantenir la higiene i la seguretat d’aquest productes d’origen animal destinats majoritàriament a l’alimentació humana. Val a dir que el constant creixement de la població i la limitació del recursos donen una especial rellevància a aquesta disciplina.

El graduat en Ciència i Salut Animal és un tècnic especialitzat en la gestió i maneig dels animals d’abastiment especialment en aquells aspectes que fan referència a la gestió tècnica, econòmica, empresarial i sanitària de les granges i empreses ramaderes amb la finalitat d’obtenir productes segurs, de qualitat i econòmicament rentables sempre de forma respectuosa amb el codis de benestar animal i el medi ambient.

La docència al Grau de Ciència i Salut Animal assenta les bases científiques que permeten al graduat universitari aplicar els seus coneixements als diferents àmbits professionals.